Gyldendals Skriveskole for de voksne

Gyldendal, Klareboderne 3, 1115 København K

Dato: 10. maj til 14. juni 2023
Kl. 16.30 - 18.30 eller kl. 19.30 - 21.30 

 Har du en poet i maven og lyrik i hovedet?

Er forfatterdrømmen begyndt at spire på det seneste? Har den måske altid gjort det? Eller søger du blot efter at få oprustet dine læse- og skriveevner, og er du fyldt 18 år, ja, så er Gyldendals skriveundervisning noget for dig!
Vi inviterer til aftenundervisning inde på forlaget for nye såvel som øvede skrivende med spændende øvelser i læsning, skrivning og alt midt imellem. Skribent og litterat Elisabeth Skou Pedersen styret showet over seks onsdag eftermiddage fra maj til midten af juni.

Her vil der være fokus på skrivekundskaben og dens redskaber. Der vil være undervisning med konkrete skriveøvelser, hvor du lærer at bruge sproget sanseligt, præcist og på overraskende måder. I løbet af ugen læser vi sammen, højt og lavt, og vi taler om, hvad vi har læst. Vi fokuserer på de greb, der fungerer, og de der ikke gør, og hvordan man giver god og konstruktiv kritik.

Den sidste undervisningsgang vil der være bobler og højtlæsning, når vi inviterer venner og familie ind på forlaget for at præsentere teksterne.

Der bliver brug for en computer eller andet skriveredskab til kurset.

Datoerne er:

10/5

17/5

24/5

31/5

7/6

14/6 (undervisningsdel forkortet pga. reception)