Tobias’ jul

24 slags spiselig julepynt (du ikke behøver hænge op)

Hent forside

Glæder du dig også så meget til jul, at det kan være svært at få ventetiden til at gå? Så tæl ned til jul med Tobias’ 24 opskrifter på spiselig julepynt, du ikke behøver hænge op. Fra et kalenderlys i chokolade over den klassiske marcipangris til en julestjerne af sukker på træets top.

Tobias Hamann er kagekunstner, chocolatier og globetrotter. Og vokset op på en juletræsfarm i Midtjylland.

  • Antal sider96
  • ForfatterTobias Hamann
  • ISBN9788702239379
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato06.11.2017

VEJL. PRIS

49,00 kr.

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Tobias Hamann

Tobias Hamann-Pedersen, født i 1988, er dansk tv-vært og autodidakt konditor og chokolatier. Han har studeret Østeuropastudier på Aarhus Universitet, dog uden at færdiggøre uddannelsen.

Tobias Hamann-Pedersen tog hele landet med storm, da han med sine opsigtsvækkende kager og charmerende væsen vandt, foran én million seere, Den Store Bagedyst og Den Store Jule- og Nytårsbagedyst på DR1 i 2014. Før han deltog i Bagedysten, har han rejst verden rundt og sendt rejsebeskrivelser hjem til bl.a. Jyllands-Posten, og det er med det som baggrund, at han i 2015 var vært på et rejse- og madprogram på DR1. I 2016 blev Tobias Hamann-Pedersen som den første amatør nogensinde Danmarksmester i disciplinen ”chokoladeskulpturer” ved Callebaut Chocolate Showpiece Competition i Herning.

I efteråret 2025 er han aktuel med bogen Supper - en kogebog, som samler opskrifter på supper fra hele verden.

Tobias Hamann har desuden også udgivet bogen Klassisk Tobias og bogen Chopskrifter.

Bøger i samme genre