Supper

Klassiske, grønne, eksotiske og søde

For Tobias Hamann er suppe er ikke bare en ret – det er omsorg i en skål. I denne bog disker han op med lækre opskrifter på supper til enhver lejlighed og årstid. De varme, der trøster på en kold vinterdag, og de kolde og forfriskende perfekt til en lun sommerdag.  

I Supper får du en omfattende kogebog, der samler de bedste opskrifter fra hele verden – fra tomatsuppe og fransk løgsuppe til vietnamesisk pho og cremet jordskokkesuppe. Bogen består af solide grundopskrifter, hvor du lærer at lave den perfekte bouillon fra bunden. Der er klassiske og eksotiske, vegetariske og søde supper, og så er der masser af tips og tricks, så du lærer at balancere smag og tekstur.

Uanset om du er en erfaren suppekok eller bare leder efter inspiration til nye måltider, vil denne bog guide dig til at mestre kunsten at koge den perfekte suppe – en skefuld ad gangen.

 

Gyldendal A/S, Klareboderne 3, 1115 København K

www.gyldendal.dk

gyldendal@gyldendal.dk

  • Antal sider192
  • FormatIndbundet
  • ForfatterTobias Hamann
  • ISBN9788702439649
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato16.09.2025
  • GenreFaglitteratur
  • KontaktpersonMaria Lützen
  • E-mailMLU@gyldendal.dk
  • Telefon3338 2844
  • PressefotosTobias Hamann

VEJL. PRIS

279,95 kr.

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Tobias Hamann

Tobias Hamann-Pedersen, født i 1988, er dansk tv-vært og autodidakt konditor og chokolatier. Han har studeret Østeuropastudier på Aarhus Universitet, dog uden at færdiggøre uddannelsen.

Tobias Hamann-Pedersen tog hele landet med storm, da han med sine opsigtsvækkende kager og charmerende væsen vandt, foran én million seere, Den Store Bagedyst og Den Store Jule- og Nytårsbagedyst på DR1 i 2014. Før han deltog i Bagedysten, har han rejst verden rundt og sendt rejsebeskrivelser hjem til bl.a. Jyllands-Posten, og det er med det som baggrund, at han i 2015 var vært på et rejse- og madprogram på DR1. I 2016 blev Tobias Hamann-Pedersen som den første amatør nogensinde Danmarksmester i disciplinen ”chokoladeskulpturer” ved Callebaut Chocolate Showpiece Competition i Herning.

I efteråret 2025 er han aktuel med bogen Supper - en kogebog, som samler opskrifter på supper fra hele verden.

Tobias Hamann har desuden også udgivet bogen Klassisk Tobias og bogen Chopskrifter.

Bøger i samme genre