Nyhed

Spis med

Kokken Eva Hurtigkarl er ud af en kokkefamilie, så hun er vokset op med hjemmelavet mad og gæster. I dag er hun selv den værtinde, der kan kunsten at stå for en middag og alligevel have overskud til sine gæster.

”De to små ord ’spis med’ kan gøre en verden til forskel. Mit hjem er altid åbent, og alle må altid spise med”, siger hun

Spis med indeholder 44 opskrifter på store som små retter. Her er mad til fester, til hverdagene – og til sidst måneden, når budgettet er stramt. Bogen er også med sjove, enkle, festlige ideer, der løfter humøret omkring bordet. Ligesom Eva Hurtigkarl præsenterer en overraskende sans for farver, mønstre og symmetri serveret på en tallerken.

Som hun siger: ”Lån lidt af mine farverige tricks, men hold fast i det vigtigste: Mad er en kærlighedsgave, men det er først en gave, når vi reelt sætter os ved bordet.”

Eva Hurtigkarl arbejder for modefirmaet Ganni og står for farverige frokoster og fashion events. Tidligere har hun arbejdet i køkkener på Ibiza, i Toscana, på Møn og på Statens Museum for Kunst. 

 

  • Antal sider328
  • FormatIndbundet
  • ForfatterEva Hurtigkarl
  • ISBN9788702423532
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato13.03.2025
  • GenreFaglitteratur
  • KontaktpersonCamilla Leyla Lind
  • E-mailCLL@gyldendal.dk
  • Telefon33753375 5906
  • PressefotosEva Hurtigkarl

Køb eksempelvis bogen hos:

Forfattermorgen

maj
14.

Mød Mikkel Severin og Eva Hurtigkarl

Onsdag d. 14. maj kl. 8.30 - 9.00 
Gyldendal, Klareboderne 3, Kbh K

Mød de to aktuelle forfattere til en skarp og inspirerende samtale på hver 15 minutter om deres nye bøger. Køb de to bøger med 20% rabat og få dem signeret af forfatterne.

Gratis adgang - ingen tilmelding nødvendig.

Forfatter

Eva Hurtigkarl

Eva Hurtigkarl, f. 1989, er ud af en kokkefamilie, så hun er vokset op med hjemmelavet mad og gæster. I dag er hun selv kok og arbejder for modefirmaet Ganni, hvor hun står for farverige frokoster og fashion events. Tidligere har hun arbejdet i køkkener på Ibiza, i Toscana, på Møn og på Statens Museum for Kunst.

I marts 2025 er hun aktuel med bogen SPIS MED, der byder på 44 opskrifter og udførlige guides til enkle, festlige og farverige tricks, der løfter humøret omkring bordet.

Foto: Sara Galbiati, 2025

Bøger i samme genre