Smørrebrød

70 opskrifter på rugbrødsmadder og smørrebrød, samt et kapitel med grundopskrifter, hvor du finder opskrifter til rugbrød, pålæg, surt, mayonnaiser m.m. Ideer til morgenmad, madpakker og aftensmåltider året rundt samt til, hvordan rester sammen med forskelligt enkelt tilbehør kan blive til velsmagende og indbydende pålæg.

I Danmark har vi flere hundrede års tradition for at spise rugbrød og smørrebrød. Trine Hahnemann har om nogen formidlet dette i kogebøger både herhjemme og i udlandet. Hun er nemlig passioneret omkring gode rugbrødsmadder og enkelt, velkomponeret smørrebrød.

  • Antal sider176
  • Højde218 mm
  • Bredde168 mm
  • Dybde24 mm
  • Vægt594 g
  • FormatIndbundet
  • ISBN9788702276381
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato20.08.2019

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Trine Hahnemann

Som kok og madskribent er Trine Hahnemann fortaler for bæredygtige løsninger, økologi og mad lavet med kærlighed. Hun har udgivet 10 kogebøger på dansk og 6 på engelsk og optræder jævnligt i magasiner og aviser i USA og England. Hun har desuden medvirket i det engelske tv-show The Great British Bake Off og været gæst i det førende madprogram på BBC ONE, Saturday Kitchen.

Senest har hun været aktuel med kogebogen Grøn hverdagsmad (2021).

Læs mere her: https://hahnemannskoekken.com/

Bøger i samme genre