Grill grønt

Grillen er et fantastisk socialt samlingspunkt, og er synonym med sommer, hygge med familie og venner og kolde lækre drinks. De fleste kan grille en bøf. Men vi bliver ofte udfordret, når det kommer til grøntsager og vegetarmad på grill. Man kan altid grille en aubergine, en courgette eller en rød peber. Men det kan være svært at finde på nye og sjove ideer, der kan udvide ens repertoire.

Når man laver mad ved grillen, vil de fleste helst lave alt på grillen. Det vil sige at grillen skal kunne mange forskellige ting. Den skal være en grill, en ovn og en kogeplade. Tænk på grillen som en ”madstation”, mere end en grill. Selvfølgelig skal man kunne grille i en traditionel forstand, men det er også ret anvendeligt at bruge indirekte varme. Og med en grill med låg kan man transformere sin grill til en ovn. Man kan tilberede rodfrugter, bage brød, lave lækre fade med ovnbagte grøntsager og meget andet.

  • Antal sider168
  • Højde230 mm
  • Bredde173 mm
  • Dybde20 mm
  • Vægt589 g
  • FormatIndbundet
  • ISBN9788702270501
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato30-04-2020
PRIS269,95 kr.

Køb hos

Om forfatteren

Nikolaj Juel

Nikolaj Juel er en kok på den vilde måde; jæger og naturelsker. Han er passioneret omkring mad, og elsker intet mere end jagt, indsamling og madlavning i den vilde og rå natur.

Han har arbejdet med Jamie Oliver på Fifteen, Rivercafe i London og har været køkkenchef hos Årstiderne, den førende økologisk leverandør af økologiske produkter i Danmark.

Nikolaj holder hyppigt madlavningskurser, hvor han viser, hvordan man laver mad med vildt og vilde råvarer på en ny og spændende måde.

Foto: Nikolaj Juel-Christiansen og Columbus Leth, 2017

Bøger af samme forfatter

Produkter i samme kategori