Frøken Jensens syltebog

Hent forside

Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg af hendes bedste opskrifter på syltning af både surt og sødt.

  • Syltede agurker, asier, græskar, tyttebær, rødbeder, løg, tomater m.m.
  • Chutney, pickles, kapers og kompot
  • Syltetøj, marmelader og gelé af jordbær, hindbær, brombær, rabarber, stikkelsbær m.m.
  • Syltede hyben, mirabeller, blommer og kvæder
  • Saft af ribs, solbær, rabarber, hyldeblomst og hyldebær

Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Nu kommer den ikoniske kogebog i nyt smukt seriedesign i samarbejde med Royal Copenhagen, der markerer 120-året for udgivelsen.

  • Antal sider120
  • Højde237 mm
  • Bredde161 mm
  • Dybde17 mm
  • Vægt406 g
  • FormatIndbundet
  • ForfatterKristine Marie Jensen
  • ISBN9788702242829
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato14.10.2021
  • GenreFaglitteratur

VEJL. PRIS

179,95 kr.

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Kristine Marie Jensen

Frøken Kristine Marie Jensen (1858-1923) var en dansk husbestyrerinde og kogebogsforfatter. Hun blev født i Randers og rejste efter sin konfirmation til København, hvor hun bl.a. efter et husholdningskursus hos Nathalie Zahle og et år i England blev ansat som husbestyrerinde hos familien Melchior. Her blev hun til sin død i 1923.

I 1901 blev hendes samling af opskrifter udgivet som FRØKEN JENSENS KOGEBOG, og hermed var en klassiker født. Kogebogen kom i 27 oplag i hendes levetid og er siden genudgivet i en række af versioner og nyfortolkninger og er sammenlagt solgt i mere end en million eksemplarer.

Bøger i samme genre