Døden i desserten

Læseprøve
Lytteprøve

Nogle gange må man tage det sure med det søde … Og det er Prudence Bulstrode efterhånden ekspert i.

Prudence Bulstrode elsker en god udfordring, og det er lige præcis, hvad den store fest for hundredvis af gæster i den lille landsby Scrafton Busk viser sig at være. Her skal der kokkereres til den store guldmedalje, og Prudence griber altid muligheden for at imponere gæsterne med sine bedste menuer.

Men på den store aften bliver den lokale vagabond Terry fundet død under mystiske omstændigheder: Han er blevet skjult inde i den store snemand på byens torv. Det mærkværdige og makabre fund får alle til at miste appetitten.

Hvem ønskede sådan en skæbne for Terry? Og hvad betyder den mystiske sidste besked, han efterlod til sin bror? Prudence og hendes barnebarn, Suki, må endnu en gang smøge ærmerne op og kaste sig over sagen.

Pressen skriver:
”Der er underholdning og hygge for alle pengene, når den charmerende men nysgerrige Prudence går i gang med at opklare mord.”
– Lektørudtalelse

"Shrager skriver sansepirrende britisk landsbykrimi, helt bogstaveligt med det hele."
– Jyllands-Posten

  • Antal sider400
  • Højde220 mm
  • Bredde145 mm
  • Dybde34 mm
  • Vægt644 g
  • FormatHæftet
  • ISBN9788702356908
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato10.08.2023
  • OversætterBrian Christensen

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger i samme serie

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Rosemary Shrager

Rosemary Shrager er en populær, britisk tv-kok. Hun har været vært på en lang række madprogrammer igennem årene, bl.a. Cooking with the Stars på Netflix, og hun har også en online kogeskole, hvor hun deler ud af sine tips og tricks i køkkenet. Når hun ikke underviser eller udfolder sine kulinariske talenter, elsker hun at læse krimier. De to passioner, mad og krimier, er nu blevet til Mord på menuen og Døden i desserten, som er de første to bind i serien om den pensionerede chefkok Prudence Bulstrode, der opklarer mystiske mordsager.

Bøger i samme genre