Anthony Bourdain

Kitchen Confidential

En køkkenchefs bekendelser

129,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Paperback
  • isbn : 9788702283655
  • Udgave : 3
  • Udgivelsesdato : 20-09-2019
  • Sideantal : 391
  • Oversætter : Susanne Staun
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Harvey Macaulay

For næsten to årtier siden udgav magasinet The New Yorker artiklen ”Don’t Eat Before Reading This” af den dengang ikke særligt kendte køkkenchef på Brasserie Les Halles i New York City, Anthony Bourdain. I artiklen tager Bourdain læserne med bag svingdørene i de fine restauranter og lægger ikke skjul på, hvordan det går for sig. Artiklen blev en sensation og den efterfølgende bog, ny-klassikeren Kitchen Confidential, blev en endnu større sensation, en megabestseller verden over. Det handler om tæt druk, stoffer, knepperi i kolonialvaresektionen, uappetitlige afsløringer om tvivlsom omgang med fødevarer og ulækker praksis i hele industrien … Men samtidig kan den interesserede læser også finde ud af, hvordan man laver professionelt udseende og velsmagende anretninger ved hjælp af få, praktiske redskaber.    Forord af Svend Rasmussen

Anthony Bourdain er forfatter til bl.a. romanerne Bone in the Throat og Gone Bamboo, erindringsbogen A Cook’s Tour, Anthony Bourdains Kogebog fra Les Halles samt bestsellerne Kitchen Confidential, Medium Raw og Appetites. Han var desuden vært på de populære rejseprogrammer »Smag på...« (No Reservations og Parts Unknown), som DR har vist. Bourdain døde i 2018.

 

Læs mere

Kitchen Confidential

En køkkenchefs bekendelser

For næsten to årtier siden udgav magasinet The New Yorker artiklen ”Don’t Eat Before Reading This” af den dengang ikke særligt kendte køkkenchef på Brasserie Les Halles i New York City, Anthony Bourdain. I artiklen tager Bourdain læserne med bag svingdørene i de fine restauranter og lægger ikke skjul på, hvordan det går for sig. Artiklen blev en sensation og den efterfølgende bog, ny-klassikeren Kitchen Confidential, blev en endnu større sensation, en megabestseller verden over. Det handler om tæt druk, stoffer, knepperi i kolonialvaresektionen, uappetitlige afsløringer om tvivlsom omgang med fødevarer og ulækker praksis i hele industrien … Men samtidig kan den interesserede læser også finde ud af, hvordan man laver professionelt udseende og velsmagende anretninger ved hjælp af få, praktiske redskaber.    Forord af Svend Rasmussen

Anthony Bourdain er forfatter til bl.a. romanerne Bone in the Throat og Gone Bamboo, erindringsbogen A Cook’s Tour, Anthony Bourdains Kogebog fra Les Halles samt bestsellerne Kitchen Confidential, Medium Raw og Appetites. Han var desuden vært på de populære rejseprogrammer »Smag på...« (No Reservations og Parts Unknown), som DR har vist. Bourdain døde i 2018.

 

Læs mere

129,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Paperback
  • isbn : 9788702283655
  • Udgave : 3
  • Udgivelsesdato :
  • Sideantal : 391
  • Oversætter : Susanne Staun
  • Illustrator :  
  • Omslagsgrafiker : Harvey Macaulay

129,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Paperback
  • isbn : 9788702283655
  • Udgave : 3
  • Udgivelsesdato : 20-09-2019
  • Sideantal : 391
  • Oversætter : Susanne Staun
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Harvey Macaulay

Stock : 0 IsEbook : False IsSoundBook : False SampleUrl :

Andre bøger af Anthony Bourdain

Tilføj til ønskeliste

A Cook's Tour

Anthony Bourdain