MentorDanmark: Skræddersyet og kvalitetssikret lektiehjælp i hele landet  • MentorDanmark yder skræddersyet og kvalitetssikret lektiehjælp til grundskole- oggymnasieelever i hele landet i alle fag – både fysisk og online

  • Med mere end 5.000 mentorer og +10 års erfaring er MentorDanmark landets største og mest erfarne lektiehjælpsudbyder på markedet

  • MentorDanmark har afholdt mere end 1 million timer og hjulpet mere end 70.000 familier landet over med at skabe skoleglæde og læringslyst gennem lektiehjælp af allerhøjeste kvalitetLektiehjælp baseret på materiale fra Gyldendal og Systime 

MentorDanmark er en del af Gyldendal, og det betyder blandt andet, at MentorDanmarks mentorer har Elev får lektiehjælp af mentor adgang til inspirerende og relevant undervisningsmateriale fra Gyldendal og Systime, som mentorerne kan bruge til at planlægge og tilrettelægge lektiehjælpsforløbene. Det sikrer relevant og indholdsbaseret lektiehjælp, der udvikler fagligheden og øger skoleglæden.  

Lektiehjælp der gør den helt store forskel

MentorDanmark har opbygget et stærkt hold af 3.000 mentorer, som alle har en kæmpe passion for læring og at give denne læringslyst videre til deres elever. Derfor er eleverne i gode hænder under et lektiehjælpsforløb, som både er trygt og udfordrende på samme tid. Trygheden skabes allerede i matchprocessen, hvor MentorDanmark gør alt, hvad de kan, for at finde det helt rette match til den pågældende elev. Derudover er lektiehjælpen tilpasset og målrettet hver enkelt elev, og lektiehjælpen foregår på barnets præmisser. Det er samme lektiehjælper hver gang, hvilket giver mulighed for at skabe en tæt relation. Når den tætte relation er opbygget, giver det mentoren bedre mulighed for at udfordre eleven, så den faglige og personlige udvikling kan tage fart.

En fælles passion for viden og læring

Gyldendal brænder for at sikre danskernes læseoplevelser og læring. Samme passion for læringslyst deler MentorDanmark, der hver dag kæmper for, at flest mulige børn og unge finder eller genfinder glæden ved at lære gennem sjov og lærerig lektiehjælp.


Læs en solstrålehistorie om elev, der har fået hjælp 

’Jeg har fået min karakter’. Og ikke mere.  
Det var en sms, der tikkede ind på Mads’ mobil. Mads er mentor hos MentorDanmark, og sms’en kom fra Freja, som han har været mentor for og hjulpet i matematik. Freja kontaktede MentorDanmark efter en nedslående standpunktskarakter, der lød på 00. Den var især nedslående, da Freja vidste, at hun skulle bestå matematik på A-niveau for at komme ind på sit drømmestudie. Find ud af, hvad der stod i sms’en ved at læse hele historien her. 

Freja er blandt de mere end 25.000 familier, MentorDanmark har hjulpet indtil videre. Vil du høre mere om lektiehjælp, så læg dit nummer nedenfor og bliv kontaktet uforpligtende.   
Document

Bliv kontaktet af MentorDanmark

Vi ringer dig op indenfor 24 timer