Gyldendals Bogklubber

Lykken er at læse. Særligt hvis du kan fylde hovedet med fantastiske fortællinger, uden at pungen bliver tom. 

Et medlemskab af Gyldendals Bogklubber er et must for alle, der elsker at mæske sig med gode historier – på lyd og i form flotte bøger, hvor papiret knitrer og du side for side bevæger dig dybere ind i verden, helt derhen hvor livet er smukkest og gør allermest ondt. 

Vores redaktører læser og følger med i alt det, der udkommer herhjemme og i udlandet. Så vi kan anbefale de absolut bedste læseoplevelser til dig og de andre bogfans i vores fællesskab. Nogle gange er det en stor roman. Andre gange en hæsblæsende krimi eller milepæl af en biografi. Altid så fængslende og velskrevet, som du forventer, når bogen er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Vi tror på, at hverdagen bliver bedre, hvis du fylder den med gyldne læseøjeblikke på stribe. Men vi ved også, at tiden nogle gange er knap. Så vi har uden om bøgerne opbygget en hel verden af små fortællinger og bogdebat, som styrker læseoplevelsen eller kan bruges, når du trænger til et hurtigt litterært fix. Det foregår på Gyldendal Stream, hvor du kommer helt tæt på forfatterne og bag om de mest aktuelle udgivelser. 

Vi er 100.000 medlemmer allerede, men har altid plads til en bogorm til.

Kontakt klubben

Christina Østerby

Direktør for Gyldendals Bogklubber

CAMILLA FRANK

Redaktionschef

TINA JAGOLSKI

Kundeservicechef

Bliv medlem af Gyldendals Bogklub og køb til lave klubpriser