Jul

Julegaver til hele familien


Hvad skal der under juletræet? Bøger selvfølgelig! Men hvilke bøger, skal du vælge – og til hvem? Det guider vi dig til herunder.
For at gøre ventetiden lidt kortere frem mod juleaften har vi været forbi klassikerhylderne på forlaget og fundet 24 ikoniske bøger, som du kan vinde i vores klassiker-julekalender.

Deltag på Facebook eller Instagram

Biografier og erindringer

Mysterier og mord

Historier fra virkeligheden

Den gode fortælling

Gaven til familiens historienørd

Små bøger om store emner

Kogebøger perfekte til juledagene og julegaverne

Gyldendals klassikere

Hobby & bevægelse

Krop & sind

Gaven til dem med grønne fingre

Gaver til familiens mindste

De bedste julebøger til børn

Find dine julegaver online i vores store udvalg på Gyldendal.dk

Er på udkig efter den helt rigtige julegave til en, du holder af? Kom i julestemning og glæd dig til at fejre julen med en god bog til dig selv eller en du holder af. Hvis du glæder dig til at fejre julen med venner og familien, men mangler inspiration til den helt rigtige julegave, så har vi samlet alle de bedste bøger til jul lige her. Julen er ikke kun hjerternes fest, men også den tid på året, hvor du kan finde det varme tæppe frem og nyde glæden ved en god bog, enten alene eller sammen med familien.
Her på siden har vi samlet alle de bedste bøger, så du kan være sikker på, at vi har noget, der matcher din ønskeseddel. Få inspiration til dine julegaver blandt vores nyeste bøger og de bøger, som både læsere og anmeldere har udpeget som årets største læseoplevelser i 2022. Alt hvad du skal gøre er at sætte dig til rette på sofaen med en varm kop kaffe eller the og mærke julestemningen sprede sig.

Savner du en ønskeliste? Lad dig inspirere af vores mange idéer til julegaverne

Hårde pakker gør sig altid bedre under juletræet end bløde pakker. Men hvis du står og mangler inspiration til hvilke bøger, der er de rigtige til netop dine julegaver i år, så kan du nemt sammensætte den helt perfekte ønskeliste ud fra vores anbefalinger. Vi har samlet både de bedste nye bøger og de store klassikere indenfor både skønlitteraturen og faglitteraturen, så du kan vælge mellem alle de bedste bøger.
Hvis du har styr på dine ønsker, men mangler den rigtige gave til dine venner, familie eller en du holder af, så finder du inspiration til de bedste julegavebøger lige her. Uanset om du leder efter julegaven til ham eller hende, finder du den her. Gå på opdagelse i de mange genrer, som bøgernes verden byder på og find den rigtige bog, uanset om du er på charmeoffensiv hos din kæreste, svigermor eller din mor og far. Selvfølgelig er julen også mavernes fest, så hvad med en kogebog?

Køb dine julegaver nemt og sikkert på Gyldendal.dk

Når du køber dine julegaver på Gyldendal.dk er du sikret hurtig levering lige til døren. Vi har altid billig fragt på alle vores bøger og de bedste priser, så du kan købe den helt rigtige bog til alle dem, du holder af. Køb dine julegaver med sikker betaling og hvis ikke du fandt den helt rigtige bog, så kan du nemt returnere bogen igen. Tag forskud på glæderne og køb dine julegaver på Gyldendal.dk. 
Uanset om du er på udkig efter advent- og kalendergaver, julegaver til ham eller hende, de bedste julehistorier til voksne og børn eller du ved, hvor meget en god bog skal og må koste, så har vi de helt rigtige bøger til netop dine julegaver. Så undgår du at spilde tid på at stå i kø, gå forgæves i butikken og selvfølgelig for at skulle bære alle de mange bøger hjem selv. Vi håber, du finder de helt rigtige bøger til dine julegaver og ønsker dig en god jul!