Yahya Hassan

Beskrivelse

Yahya Hassan, født 1995. Dansk digter med palæstinensisk baggrund. Han er opvokset i Aarhus og har studeret på Forfatterskolen i København fra 2013-2015.

Yahya Hassan brød i 2013 massivt igennem med sin debut, digtsamlingen YAHYA HASSAN, der med et samlet trykoplag på over 120.000 eksemplarer (pr. 2019) er den bedst sælgende debutdigtsamling i Danmark.

Han har modtaget flere priser for sin digtsamling: BogForums debutantpris, Bodil og Jørgen Munch-Christensens debutantpris, Weekendavisens Litteraturpris samt Politikens Litteraturpris.

Digtsamlingen er solgt til udgivelse i pt 12 lande.

Fotograf: Morten Holtum, 2013

Læs mere

Seneste udgivelse

Yahya Hassan 2

Yahya Hassan 2 er en ny og stærkt personlig digtsamling fra Yahya Hassan. I 59 digte fortæller Yahya Hassan sin historie, fra han er 18 år, debuterende forfatter og ”præmieperker” med politibeskyttelse, til han bliver jaget vildt, voldsmand, fængslet, indlagt, ”psykoseperker” og uden et sted at være. Det er digte om tvivl, sammenbrud, vrede og ensomhed, om volden og vanviddet i verden og i en selv og om at ville kærligheden og nærheden, men ikke kunne holde på den.

Bøger af Yahya Hassan

Tilføj til ønskeliste

Yahya Hassan 2

Yahya Hassan

Tilføj til ønskeliste

Yahya Hassan

Yahya Hassan