Warren Elsmore

Beskrivelse

Warren Elsmore er LEGO-kunstner og livslang LEGO-fan baseret i Edinburgh. Han har elsket de små plastikklodser, siden han var fire år gammel, og er i dag stærkt engageret i hele universet omkring LEGO.

Warren Elsmore har været IT konsulent, foredragsholder og konventionsarrangør, men i 2012, efter 15 år indenfor IT branchen, valgte han at arbejde fuldtid med LEGO-klodser. Han er nu LEGO-kunstner, hvor han hjælper selskaber såsom IBM og WPP med at realisere deres drømme i plastik, og forfatter til en række bøger omkring LEGO, herunder DYR I LEGO®-KLODSER, KØRETØJER I LEGO®-KLODSER, FARTØJER I LEGO®-KLODSER, VIDUNDERLIGE LEGO®-KLODSER og BYG MED LEGO®-KLODSER. I 2015 lancerede Warren ”BRICK”, som er det største LEGO fan-event i England, og en af de største i verden.

Læs mere

Seneste udgivelse

Køretøjer i LEGO®-klodser

Køretøjer i LEGO®-klodser viser dig, hvordan du kan genskabe en perlerække af forskellige køretøjer i LEGO – lige fra byggepladsens klassikere som gravemaskinen og bulldozeren til politibiler, brandbiler, sportsvogne og en tuk tuk. Du får trin for trin-instruktioner til de enkelte modeller, så du kan bygge dem hjemme hos dig selv. Alle bogens modeller er designet i standard-LEGO og gennemtænkt ned til mindste detalje af nogle af verdens dygtigste og mest kreative LEGO-byggere. De varierer i sværhedsgrad, så der er noget for både store og små LEGO-entusiaster.

Indeholder: • 40 ideer til LEGO-køretøjer med simple trin for trin-instruktioner

Bøger af Warren Elsmore