Thomas Ladegaard

Beskrivelse

Thomas Ladegaard (f. 1970) er forfatter og cand.comm.

I november 2003 debuterede Thomas Ladegaard med bestselleren Mordet på JFK, som indtil nu er udkommet i fire oplag. Bogen udkom i oktober 2013 i en helt ny udgave, som strøg ind som på bestsellerlisten. I januar 2006 kom hans anden bog Bolsjedrenge og jernhårde ladies om dansk håndbolds historie og udvikling.

I februar 2016 udgav han bogen Palmemordet op til 30-året for mordet på Olof Palme i 2016. I oktober 2018 udkom Håndboldens legender på Gyldendal.

Læs mere

Seneste udgivelse

Håndboldens legender

Danskerne elsker håndbold. Det viser alle lister over de mest sete sportsudsendelser. Men det er også en sport, hvor historien og legenderne ikke fylder så meget som i fodbold, tennis og cykling.

Det gør Håndboldens legender op med. Håndbolden er nemlig fyldt med store personligheder og dramaer. Bogens forfatter, Thomas Ladegaard, fortæller om alle dem, der har været med til at skabe spillet. Fra Anja Andersen til Mikkel Hansen. Og fra Svetlana Kitić til Nikola Karabatić.

Det er samtidig en fortælling om spillets udvikling fra markhåndbold til global mediesport. Det er historierne om de store udenlandske stjerner og den tid, de spillede i. Og den viser, hvordan Danmark har været med til at udvikle spillet.

Thomas Ladegaard (f. 1970) har tidligere skrevet bogen Bolsjedrenge og jernhårde ladies, der fortalte dansk håndbolds historie. Siden har han arbejdet med og fortalt om håndbold i danske medier. Han er uddannet cand.comm. og debuterede som forfatter i 2003 med bestselleren Mordet på JFK.

Bøger af Thomas Ladegaard