Sonia Choquette

Beskrivelse

Sonia Choquette har en ph.d. i metafysik fra American Institute of Holistic Theology og er i øvrigt uddannet på University of Denver og Sorbonne i Paris. Hun er et veletableret navn i sit hjemland, USA, hvor hun fungerer som spirituel lærer, healer og forfatter og har sit eget ugentlige radioprogram.

Sonia Choquette har skrevet en lang række bøger, der er blevet solgt verden over – flere af dem er udkommet på dansk, bl.a. Svaret er enkelt, som lå på New York Times bestsellerliste, og Spørg dine guider. Sonia har hele sit liv haft psykiske evner og været i stand til både at se og kommunikere med den åndelige verden.

Læs mere

Seneste udgivelse

Vitaminer for sjælen

Ligesom vitaminpiller er med til at styrke kroppen, er en daglig dosis psykisk opmuntring med til at styrke sind og sjæl.

VITAMINER FOR SJÆLEN indeholder 132 tekster, fulde af visdom, der styrker os i at tro på egne fornemmelser og evner, så vi bliver bedre til at udnytte vores potentiale, tage kloge beslutninger, tænke kreativt og få mere glæde i livet.

Ved at tage en daglig vitaminpille for sjælen er det nemmere at huske, hvor meget vi selv kan påvirke humør, energiniveau og livskvalitet.

Sonia Choquette er en international kendt spirituel lærer og forfatter til bl.a. Spørg dine guider.

Bøger af Sonia Choquette

Tilføj til ønskeliste

Omfavn din intuition

Sonia Choquette

Tilføj til ønskeliste

Svaret er enkelt

Sonia Choquette

Tilføj til ønskeliste

Vejen hjem

Sonia Choquette

Tilføj til ønskeliste

Spørg dine guider

Sonia Choquette