SJ Hooks

Beskrivelse

SJ Hooks er dansk og bor i Odense, men skriver på engelsk og har udgivet flere bøger i USA. Hooks har efterhånden slået sit navn fast som forfatter af erotisk kærlighedslitteratur, og hendes populære Absolute-serie er blevet et onlinefænomen med mere end 2 millioner læsere.

Det hele startede – præcis som for E L James, forfatteren til Fifty Shades of Grey – på en hjemmeside for fanfiction, hvor SJ Hooks under navnet SheViking begyndte at skrive erotiske kærlighedshistorier baseret på Twilight-romanerne. Som studerende og enlig mor til to skrev hun historierne på sin bærbare hjemme i sofaen i Odense og uploadede historien et kapitel ad gangen – ofte flere om ugen. Læserskaren voksede, SJ Hooks fik sine egne fans og følgere, og snart fik et amerikansk forlag øjnene op for hendes populære historier. Nu er de endelig udkommet på dansk.

På Pretty ink er udkommet: Absolute Beginners (2016), Absolute Lovers (2016) og Uden forbehold (2017).

Læs mere

Seneste udgivelse

Uden forbehold

Abigail Winters er desperat. Hun er lige blevet alene med sin lille søn og godt på vej til at blive sat på gaden. På vej hjem efter endnu et jobafslag møder hun en fremmed mand, der stiller hende et forslag, hun ikke har råd til at afslå. Simon Thorne er rig, flot og succesfuld - og lidt af et mysterum. Egentlig skulle deres forhold være rent forretningsmæssigt, for Abigail kan aldrig lade sine to verdener mødes. I den ene er hun en kærlig mor for sin lille søn, og i den anden opvarter hun Mr. Thorne og opfylder hans mindste behov, hvor ekstreme de end måtte være. Hun burde ikke nyde det, hun burde heller ikke kunne lide ham, og hun burde helt sikkert ikke forelske sig i ham og dermed sætte deres forretningsforhold over styr.

Pressen skriver:

»… SJ Hooks skriver bogstavelig talt fileten ud af trussen ...«
**** – Femina

» … jeg havde seriøse problemer med at lægge den fra mig. Den var simpelthen så spændende og jeg ville hele tiden have mere.«
***** – De unges ord

»Det er god underholdning, Hooks leverer ... er du til erotiske romaner, så læs den.«
Bookeater.dk

Bøger af SJ Hooks

Tilføj til ønskeliste

Uden forbehold

SJ Hooks

Tilføj til ønskeliste

Absolute Lovers

SJ Hooks

Tilføj til ønskeliste

Absolute Beginners

SJ Hooks