Shari Lapena

Beskrivelse

Canadiske Shari Lapena har arbejdet som advokat og engelsklærer, inden hun begyndte at skrive. NABOPARRET, der udkommer på dansk i december 2016, er hendes første thriller - efter udgivelse af to romaner - og hendes debut på dansk. Bogen er solgt til udgivelse over hele verden og er røget direkte ind på bestsellerlisterne i både The New York Times og The Sunday Times.

www.sharilapena.com

Fotograf: Joy von Tiedemann, 2016

Læs mere

Seneste udgivelse

En fremmed i huset

Hvem ville flygte i panik fra et lykkeligt hjem?

Du venter på, at din elskede mand kommer hjem fra arbejde. Du er i gang med at lave aftensmad og glæder dig til at høre om hans dag.

Det er det sidste, du husker.

Du vågner op på hospitalet uden nogen anelse om, hvordan du havnede der. De siger, at du var skyld i en ulykke. Du kørte galt i den mest farlige og kriminelle del af byen, hvor du aldrig har sat dine ben før.

Politiet mistænker dig for en forbrydelse. Din mand nægter at tro, du har gjort noget galt. Din bedste veninde er ikke så sikker i sin sag. Og selv aner du ikke, hvad du skal tro …

---

Den canadiske forfatter Shari Lapena, der fik sit store internationale gennembrud med debutkrimien Naboparret, har skrevet endnu en suveræn psykologisk thriller.

Bøger af Shari Lapena

Tilføj til ønskeliste

En fremmed i huset

Shari Lapena

Tilføj til ønskeliste

Naboparret

Shari Lapena