Philip Pullman

Beskrivelse

Philip Pullman, født 1946 i Norwich, Norfolk, England har læst engelsk og arbejdet som underviser og er forfatter.

Philip Pullman debuterede som børne- og ungdomsforfatter i 1982 med GREV KARLSTEIN, der udkom på dansk i 2005 og har siden udgivet adskillige bøger. Heriblandt serien DET GYLDNE KOMPAS, der står som hans mest kendte værk og er oversat til mere end 20 sprog.

Gennem årene har Philip Pullman vundet adskillige priser bl.a. Carnegie Medal og Litteraturprisen til minde om Astrid Lindgren, der er verdens største børne- og ungdomslitteraturpris.

Læs mere

Seneste udgivelse

Forestillinger om Støv 1 - La Belle Sauvage

Så var der ordet Støv, med stort S, som om det ikke var almindeligt støv, men noget særligt …

Malcolm Polsteads liv på kroen ved floden er trygt og rart, selvom det til tider er lidt kedeligt. Men der er en hel særlig vinter på vej, hvor det vil regne som aldrig før, og kampen mellem videnskab, religion og politik er begyndt. Denne vinter mister Malcolm alt, hvad han kender. Og midt i uvejret får han ansvaret for spædbarnet Lyra, og sammen må de begive sig ud på en rejse, der vil ændre deres liv for altid.

Enogtyve år efter den danske udgivelse af klassikeren DET GYLDNE KOMPAS vender Philip Pullman nu tilbage til dette legendariske parallelle univers og giver os den fantastiske historie om, hvordan Lyra endte på Jordan-Kollegiet.