Peter Langdal

Beskrivelse

Peter Langdal har gennem de seneste år vist teater af høj international klasse, hvilket har gjort ham til en af Nordens mest eftertragtede instruktører.

Han har taget livtag med og blæst nyt liv i alle de store inden for den klassiske dramatik: Shakespeare, Ibsen, Molière, Tjekhov, Goethe og Holberg. Peter Langdal har desuden iscenesat ny dramatik, musicals og adskillige eksperimenterende forestillinger, senest som instruktør på en ny dansk opera på Det Kongelige Teater. Den lovpriste Wozzeck-forestilling med musik af Tom Waits har lagt hele Europa ned og gæster New York, Los Angeles og Tokyo.

Læs mere

Seneste udgivelse

Familien

Hvad er ligheden mellem moderne familier og ledelse af medarbejdere? Peter Langdal tager udgangspunkt i sin egen familie, sit arbejde som meddirektør for Betty Nansen Teatret og sine mange opgaver for teatre i Norden, når han sammenstiller familier og ledelse.

Udfordringerne på en arbejdsplads er ofte de samme som i en familie. Peter Langdal taler om den sammenbragte familie som en virksomhedsform, der er opstået ud af kriser og nødvendighed. Med stor forandringsvilje er den slags familier ikke blot rustet til at rumme opbrud og omskiftelighed – de bringer også det bedste frem i deres medlemmer. Samme evne har endnu ikke vundet indpas i vores virksomhedskultur, men med Familien som inspiration kommer vi godt på vej.

Bøger af Peter Langdal

Tilføj til ønskeliste

Familien

Peter Langdal