Michael Newton

Beskrivelse

Læs mere

Seneste udgivelse

Erindringer om sjælerejser

TÆNK HVIS DU KUNNE HUSKE DIN SJÆLS SANDE FORMÅL?

Michael Newton er tilbage med en række bevægende casestories, som kaster nyt lys over den dybe virkning, regression til den åndelige verden kan få på menneskers dagligdag.

De spændende, sande beretninger fra hele verden er redigeret af dr. Newton og håndplukket blandt bidrag fra hypnoterapeuter certificeret af Newtoninstituttet. Menneskene i disse historier har fået forandret deres liv efter at have genkaldt sig erindringer fra deres fødsel, fostertilstand og fra livet mellem livene. De er blevet genforenet med sjælevenner og vejledere i den åndelige verden og har ved at kommunikere med deres udødelige sjæl fået ny viden om valget af liv og krop, om kærlighed og forhold til andre og om deres drømme. De opnår ofte dramatiske åbenbaringer, der giver dem mulighed for at forstå den modgang, der har plaget dem. Deres liv får ny mening, når de oplever den følelsesmæssige healing og får indblik i det sande formål med deres liv.

Michael Newton, ph.d., er grundlægger af Newtoninstituttet for livet mellem livene-hypnoterapi. Han er pioner inden for hypnotisk regression, og hans bøger Sjælerejser, Sjæleskæbner og Livet mellem livene er solgt i næsten en million eksemplarer og oversat til mere end tredive sprog.

Bøger af Michael Newton

Tilføj til ønskeliste

Livet mellem livene

Michael Newton

Tilføj til ønskeliste

Sjælerejser

Michael Newton