Mark Aarøe Nissen

Beskrivelse

Født 1988. Har en af Danmarks skarpeste hukommelser og har flere gange deltaget i World Memory Championships. Kan bl.a. huske de første 22.544 cifre i tallet pi udenad. Har netop udgivet bogen ”Superhukommelse” på Gyldendal. Her afslører han teknikkerne bag at få en god hukommelse. Mark Aarøe Nissen studerer cand. scient i Statistik ved Aarhus Universitet.

Læs mere

Seneste udgivelse

Superhukommelse

En god hukommelse er ikke noget, der ligger i generne. Det er noget, der kommer med træning.

I SUPERHUKOMMELSE bliver du introduceret for en række sjove og effektive husketeknikker, der giver dig klæbehjerne på rekordtid. Teknikkerne kan bruges til at huske alt muligt – lige fra tal, spillekort og historiske datoer over fødselsdage, tidspunkter og ansigter til taler, tekster og eksamenspensum.

Bogen indeholder også en Memory Bootcamp: Det er et 14 dages forløb, hvor du bruger et kvarter om dagen på at lave skægge, kreative og fantasifulde huskeøvelser, som med garanti vil give både din hukommelse og dine mentale evner et kæmpestort boost. Det er den perfekte måde at komme op i gear på inden en vigtig begivenhed, eksempelvis en eksamen, en præsentation på jobbet eller en tale.

MARK AARØE NISSEN har Danmarks bedste hukommelse og har bl.a. præsteret at huske 22.544 cifre af tallet pi. Han hører til i hukommelsessportens elite og er som én ud af blot 150 mennesker på verdensplan Stormester i hukommelse. Han er i stand til at memorere 1.000 tilfældige tal på under en time, 10 sæt spillekort på under en time og ét sæt spillekort på under to minutter. I bogen afslører han for første gang sine mest effektive husketeknikker og deler ud af alle sine bedste tips og tricks.

Bogen er udstyret med et forord skrevet af Peter Lund Madsen.
 

Bøger af Mark Aarøe Nissen

Tilføj til ønskeliste

Superhukommelse

Mark Aarøe Nissen