Malou Aamund

Beskrivelse

Malou Aamund, f. 1969, er direktør for Google i Danmark. Hun har i sine mange år som erhvervsleder arbejdet for kvinders rettigheder på både nationalt og internationalt plan.

Romanen Maria, der udkommer i marts 2020, er hendes debut som forfatter.

Fotograf: Franne Voigt, 2020

Læs mere

Seneste udgivelse

MARIA

MARIA er en roman om de livsvalg, vi træffer i feltet mellem ungdom, familie og karriere, og hvordan de former os som mennesker.

Vi følger to kvinder på deres 40-års fødselsdag, deres tanker om den runde dag og de uundgåelige og svære beslutninger, de hver især står overfor.

For denne morgen afleverer Maria og Maria deres børn i institutioner og går en uvis fremtid i møde. Den ene Maria har netop fundet ud af, at hendes mand er hende utro. Den anden Maria er lige blevet degraderet fra sin høje stilling og kan ikke finde ud af at fortælle det til sin mand, som netop beundrer hende så meget for hendes succes.

Skal de håbe på det bedste, eller skal de satse alt og tage konsekvenserne af de valg, de træffer? På én dag udfoldes det panorama af håb, erindringer, nederlag og fortrængninger, som tilsammen har udgjort deres liv indtil nu.

Malou Aamund debuterer som forfatter med romanen MARIA.

Bøger af Malou Aamund

Tilføj til ønskeliste

MARIA

Malou Aamund