Forfattere | Gyldendal

M. Leighton

Michelle Leighton er en amerikansk sydstatsforfatter, der har flere bøger på New York Times- og USA Today bestsellerlister. Før Michelle blev fuldtidsforfatter, var hun sygeplejerske, men det var først, da hun begyndte at skrive, at hun fandt sit sande kald i de romantiske historier, hun længtes efter at fortælle.

Siden har hun skrevet mere end 30 bøger, fordelt på mange forskellige genrer - men næsten altid med kærlighed som det helt centrale tema. Persongalleriet i Michelles bøger er fyldt med "bad boys" og "wild ones"; høje, mørke og "farlige" mænd – hendes Pretty-serie er ingen undtagelse.

"Jeg tror på, at man nogle gange er nødt til at kigge virkelig, VIRKELIG godt efter for at finde det gode i folk, men det er der. Jeg tror på, at jeg krymper (jeg sværger, jeg var fem centimeter højere for fem år siden). Jeg tror på, at min mand muligvis er en af de mest fantastiske mænd i verden (jeg kan ikke være sikker, for jeg har ikke mødt dem alle sammen). Jeg tror på, at kombinationen af kaffe og chokolade kan skabe fred i verden." – M. Leighton

Bøger af denne forfatter