Lulu Jacobsen

Beskrivelse

Lulu Charlotte Harteg Jacobsen er født i 1967 og er uddannet landskabsarkitekt fra Københavns Universitet LIFE i 1995. Eget firma (www.lulujacobsen.dk) siden 2006 med projektering af udearealer, illustrationsarbejde samt skrivevirksomhed.

Lulu Jacobsen er medforfatter til Den danske havebog, Gyldendal 2008. Bogen er genudgivet som Gyldendals havebog i 2009. Her har hun bl.a. skrevet om indretning af haver til børn, og hvordan man bruger planter som visuelle virkemidler. Hun har desuden skrevet artikler for Haven, Jord og Viden, Praktisk Økologi m.fl. Siden september 2009 ansat i Haveselskabet som kampagneleder og skribent på magasinet Haven.

Lulu Jacobsen har illustreret flere bøger, bl.a. Planter i krukker og potter (Politiken, 1. oplag 1992) og Det økologiske drivhus (Gyldendal 2008). Illustrationerne er ofte udført som akvarel.

Læs mere

Seneste udgivelse

Den danske havebog

Smukt illustreret de luxe-grønspættebog for haveejere. En allround, dansk udviklet grundbog, der er skrevet og illustreret med henblik på at opfylde så mange af læsernes behov som muligt i én og samme store, lækre bog. Masser af inspiration, ideer og designmæssige muligheder, foruden grundig, faktuel viden om planter og havearbejde, så det er til at forstå, hvordan man gør, og hvordan man ikke gør. Både for begynderen og den erfarne, der søger specialviden inden for et felt. Bogen er opbygget, så man med udgangspunkt i sin egen havetype nemt kan finde frem til de emner, der er aktuelle for en.

Bøger af Lulu Jacobsen