Liva Skogemann

Beskrivelse


Liva Skogemann (f. 1980) er vokset op i forstaden og er siden trukket ind til København, hvor hun planlægger at blive hængende noget tid endnu. Hun lagde liv og sjæl i alle danske fristile i folkeskolen, men fik først rigtig hul på det med at skrive fiktion, da hun tog på højskole efter gymnasiet.
Hun har siden taget en cand.mag. og fået fast job og børn, og der var nogle år, hvor skrivningen mest bare stod og ventede i kulissen. Men efter to år på Forfatterskolen for Børnelitteratur (2012-2014) faldt prioriteterne på plads, og Liva har siden sat fuldt rampelys på sine skriveprojekter og forsøgt at behandle dem med alt det engagement, de fortjener. Hun elsker det spillerum, der findes i børnelitteraturen, til at blande genrer og til at arbejde med både det fantastiske, det humoristiske og det dødsens alvorlige.

Bibliografi:
Debuterede i 2012 med 17 km syd for Aalborg, og i 2014 udkom Benni på bænken.

Læs mere

Seneste udgivelse

Tulle og ulven

Underholdende billedbog om Tulle og Tot og deres utraditionelle babysitter. Muntert illustreret af Bodil Molich.

De to kære lam,Tulle og Tot, skal være alene hjemme, for deres forældre skal til en voksenfest, hvor børn ikke må komme med. Mor har fundet en babysitter i lokalavisen. Og så kommer Benny. Han er meget speciel med gule og skinnende øjne og en lang og busket hale ...

Tulle og Ulven er en sjov og lidt farlig fortælling for de 4-6 årige. Men alt ender godt, for Benny er født i den forkerte krop og har et hjerte af guld.

Pressen skriver:

»… en overraskende fortælling med stemningsmættede illustrationer.«
**** – Simon Staun, Fyens Stiftidende, 04.09.2015

»Budskabet forløses rigtig fint i denne dyrefortælling i kraft af en raffineret historie, som kan læses både som en sjov lille historie og som en allegorisk fortælling med den voksne oplæser i fortolkerrollen.«
– Lektør

Bøger af Liva Skogemann

Tilføj til ønskeliste

Tulle og ulven

Liva Skogemann

Tilføj til ønskeliste

17 km syd for Aalborg

Liva Skogemann