Lars Tvede

Beskrivelse

Lars Tvede, født 1957, er forfatter og serieiværksætter inden for bl.a. informationsteknologi. Han er uddannet ingeniør og civiløkonom og har arbejdet som hedge fund manager og fondsforvalter. Trendbogen THE GURU GUIDE TO MARKETING regner ham for en af verdens førende tænkere inden for marketing, og hans virksomheder har vundet adskillige teknologi- og innovationspriser.

Tvede har tidligere udgivet stærkt anmelderroste bøger bl.a. DET KREATIVE SAMFUND og BØRSHANDLENS PSYKOLOGI. Bøgerne er om bl.a. IT, kriseteori, børshandel, markedsføring og fremtiden og de er oversat til 11 sprog og trykt i over 35 udgaver.

Læs mere

Seneste udgivelse

Iværksætter

At være iværksætter er at skabe noget nyt, det er at gå ind i det ukendte og starte projekter, hvor man på forhånd ikke kan overskue udfaldet eller finansieringen. Serieiværksætterne Mads Faurholt og Lars Tvede har skabt en række nye virksomheder ud af gode ideer, og de viser her, hvordan man gør.

Denne guide giver svar på, hvordan man klarer det enorme arbejdspres i en startup-virksomhed, laver effektiv marketing for få midler, vinder vigtige ordrer, bygger stærke team samt rejser penge, udvikler produkter og sælger dem. Hvordan du får overskuddet eller stopper, mens legen er god, har de også input til.

Bøger af Lars Tvede

Tilføj til ønskeliste

Iværksætter

Mads Faurholt, Lars Tvede

Tilføj til ønskeliste

Gåsen med de gyldne æg

Lars Tvede

Tilføj til ønskeliste

Det kreative samfund

Lars Tvede