Kristine Tiedt

Beskrivelse

Kristine Tiedt er tegneserietegner og kunstner. Orgasmebogen er hendes debut, men hun har tidligere lavet en række mindre selvudgivelser (Zines). Kristine har gået på Serieskolan i Malmø og været med til at starte et feministisk netværk for tegneserietegnere i Danmark og Sverige. Tidligere har hun blandt andet arbejdet i spilbranchen og på IT-Universitetet i København, hvorfra hun også har en kandidatgrad i digital design og kommunikation.

Læs mere

Seneste udgivelse

Orgasmebogen

Næsten alle voksne mennesker har prøvet at få en, men hvad er en orgasme egentlig? Og kan det virkelig passe, at klitoris først blev opdaget i 1998? Orgasmebogen er en tegneserie, der handler om seksualitet og lyst. På satirisk og lettilgængelig vis belyser den emnet igennem en blanding af fakta og fiktion. Trods øget viden og fokus på sex generelt i samfundet er der stadig mange tabuer om emnet. For eksempel viser nyere undersøgelser, at to ud af tre kvinder ikke får orgasme med deres partner under sex, imens stort set alle kvinder gør, når de onanerer.

Med udgangspunkt i bogens tre hovedpersoner inddrages historiske facts om særligt kvinders seksualitet, nyere forskning, videnskabelige data og centrale begreber og teorier.

Bøger af Kristine Tiedt

Tilføj til ønskeliste

Orgasmebogen

Kristine Tiedt