Kirsten Stendevad

Beskrivelse

Kirsten Stendevad er cand. mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling og forfatter eller medforfatter til adskillige bøger.

Kirsten Stendevad er foredragsholder og kursusleder i erhvervslivet og har uddannet kvinder i og udenfor erhvervslivet Feminint lederskab i mange år. Hun har også flere års erfaring med at få iværksætterkvinder til at tænke i bæredygtig vækst. Kirsten har en baggrund som journalist i New York. Kirsten Stendevad har desuden en lang række uddannelser indenfor “indre karriere”, herunder som evolutionary coach, visionary leadership procesleder, kundalini yogainstruktør m.m.

Læs mere

Seneste udgivelse

Fremtiden er feminin

Kirsten Stendevads "Fremtiden er feminin" præsenterer syv grundprincipper i det “feminine århundredes” lederskab. Disse grundprincipper gør mennesker og virksomheder i stand til at forvandle godt til genialt, og løser mange af vores nuværende problemer – for eksempel stress, talentmangel, lav produktivitet og dalende konkurrenceevne – i ét hug.

Bogen gør op med ideen om, at det feminine kun er relevant for kvinder eller for privatsfæren. Den viser, hvordan balance mellem den feminine og maskuline essens kan gøre begge køn i stand til at opnå mere med mindre.

Bøger af Kirsten Stendevad