Julia Lahme

Beskrivelse

Julia Lahme, født 1977, er uddannet cand. mag. i etnologi og er direktør i kommunikationsbureauet Lahme. Hun har en lang karriere bag sig i modebranchen og som chefredaktør.

Julia Lahme er forfatter til flere bøger, herunder bestsellerne HVOR LAGDE JEG BABYEN? Og SANDHEDER FRA EN LØGNER, klummeskribent, debattør, blogger og kendt fra DR1 og TV2 som livsstilsekspert. I 2016 udgav Julia Lahme den stærke personlige fortælling MANIFEST.

Læs mere

Seneste udgivelse

Kolonihaveliv

Kolonihave. Når man hører det ord, kolonihave, kommer mange umiddelbart til at tænke på Dannebrog i flagstangen, blomstrede parasoller og kolde øl om formiddagen. Men kolonihaver er også blevet noget, som rimer på børnefamilier, selvforsyning og glæden ved at have egen jord under neglene. På fællesskab og køkkenhaver og et åndehul fra byens larm og liv.

I KOLONIHAVELIV lukker Julia Lahme havelågen op til 16 meget forskellige kolonihaver i Danmark. Vi møder de mennesker, der bor der, hører deres historier og får deres kolonihave præsenteret i mange og smukke billeder. Bogen rummer også kortere essays, som giver læseren baggrundshistorie om kolonihavebevægelsen – hvordan det hele startede, hvem der før og nu har kolonihaver, og hvorfor er der så mange, som elsker at have netop kolonihave og ikke fx sommerhus.

Bøger af Julia Lahme

Tilføj til ønskeliste

Kolonihaveliv

Julia Lahme

Tilføj til ønskeliste

ManiFest

Julia Lahme

Tilføj til ønskeliste

Sandheder fra en løgner

Julia Lahme