Joakim Zander

Beskrivelse

Joakim Zander, født 1975, er jurist og forfatter. Han voksede op i den lille by Söderköping, men har også som barn og ung boet i Syrien og Israel og USA. Efter endt militærtjeneste i den svenske marine studerede han jura i Uppsala og tog senere en doktorgrad ved universitetet i Maastricht. Efterfølgende har han arbejdet som jurist for EU i Bryssel.

Han debuterede i 2013 med thrilleren SVØMMEREN, der er den første del af serien med Klara Walldéen. Den er blevet solgt til udgivelse i mere end 30 lande. Den selvstændige efterfølger BRODEREN blev i 2015 nomineret til årets bedste krimi af det svenske Deckarakademin.

Læs mere

Seneste udgivelse

Vennen

Jacob Seger har lagt sit gamle liv bag sig og er netop ankommet til Beirut, hvor han skal i praktik på den svenske ambassade. Til en fest møder han krigsfotografen Yassim, og de to indleder hurtigt et forhold.

En nat bliver Jacob overrasket i sin lejlighed af Myriam fra den svenske militære efterretningstjeneste. Hun hævder, at Yassim er terrorist, og giver Jacob et ultimatum. Men kan han stole på Myriam? Skal han forråde sin ven?

Hjemme i Sverige har Klara Walldéen netop sagt farvel til sin morfar ved hans begravelse, da hendes veninde Gabriella pågribes af Säpo. I jagten på en forklaring er det op til Klara at sammensætte brikkerne i puslespillet. Sporene fører hende til Bruxelles – og synes at strække sig videre mod Beirut.

Den svenske forfatter Joakim Zanders thriller VENNEN er en beretning om venskab og kærlighed i en tid overskygget af terror og trusler.

VENNEN er tredje roman i serien om Klara Walldéen.

Bøger af Joakim Zander

Tilføj til ønskeliste

Vennen

Joakim Zander

Tilføj til ønskeliste

Broderen

Joakim Zander

Tilføj til ønskeliste

Svømmeren

Joakim Zander