Jens Peter Jensen

Beskrivelse

Jens Peter Jensen, cand.phil., beskæftiger sig i MidtLab med innovative eksperimenter i og på tværs af den offentlige sektor og har derudover arbejdet som international konsulent i Executive Management, General Management og Strategic Alliances for University of Cambridge siden 1993. Han er lederuddannet i USA og Singapore og medforfatter til Offentlig innovation (Børsens Forlag, 2006) og Principper for offentlig innovation
(Børsens Forlag, 2008).

Læs mere

Seneste udgivelse

Vi er på vej

Velfærdssamfundet står over for store udfordringer. Derfor har såvel regeringen som regioner og kommuner med fornyet kraft sat innovation på dagsordenen. I denne bog inviteres læseren med ind i nogle af de innovationsprocesser, der foregår i Danmark.

Vi følger udviklingen fra de første famlende skridt, til vi når frem til en offentlig innovation 2.0. Vi ser, hvordan hverdagsinnovation i en organisation kan vokse og vise sig effektiv. Og i den proces spiller især mellemlederen en vigtig rolle. Forfatterne giver også gode råd om, hvordan de offentlige topledelser kan arbejde med innovationsprocesser, lige som de også sætter fokus på medarbejdernes rolle.

Det er svært at komme fra de mange pæne ord om nytænkning til konkrete handlinger på velfærdsområderne – men det kan lykkes!

Bogen indgår i serien Gyldendal Public. Bøgerne i serien er til engagerede medarbejdere, ledere og politikere i den offentlige sektor. Alle bøger fra Gyldendal Public tager udgangspunkt i, at den offentlige sektor består af virksomheder som alle andre – drevet under særlige vilkår og med særlige formål.

Bøger af Jens Peter Jensen