Jens Bonke

Beskrivelse

Jens Bonke. Født 1948. Cand.polit., ph.d. Siden 2007 ansat som seniorforsker i ROCKWOOL Fondens Forskningsenhed med forskning i familier og børns tidsanvendelse og velfærd som arbejdsområde. Som programleder på Socialforskningsinstituttet var Jens Bonke ansvarlig for forskning i familier og fordeling af velfærd og gennemførte i 2001 en undersøgelse om familiers og børns tidsanvendelse og forbrug. I 2008 og nu i 2018 gennemførte Jens Bonke tilsvarende tidsanvendelsesundersøgelser i ROCKWOOL Fondens Forskningsenhed.

Jens Bonke er assistent professor på Aalborg Universitet og har været visiting professor på flere udenlandske universiteter og har publiceret bøger og artikler i internationale tidsskrifter inden for området ”Family Economics”.

Læs mere

Seneste udgivelse

Hvordan bruger danskerne tiden?

Hvor meget arbejder danskerne på arbejdsmarkedet og i hjemmet, og hvor meget fritid har danskerne, og hvordan ser tidsfordelingen ud for mænd og kvinder?
Spørgsmålene er interessante, fordi den daglige tidsanvendelse er et vigtigt udtryk for mænd og kvinders velfærd.
Det ser vi nærmere på ved hjælp af oplysninger fra en ny tidsundersøgelse for 2018, som sammenlignes med en undersøgelse fra 2008 og tidligere undersøgelser også gennemført af ROCKWOOL Fondens Forskningsenhed.

Bøger af Jens Bonke