Jacob Munkholm Hoeck

Beskrivelse

Jacob Munkholm Hoeck

(34 år) er litteraturuddannet og presse- og marketingmedarbejder på Gyldendal. I de senere år har han jævnligt besøgt byen, blandt andet på bryllupsrejse. Og i 2009-2010 tog han orlov for at bo og leve i Barcelona sammen med sin kone og to børn igennem et helt år.

Læs mere

Seneste udgivelse

Barcelona amor mío!

 

BARCELONA amor mío! er en utraditionel og romantisk rejseguide til den spanske storby. Pak kufferterne, tag hinanden i hånden og bogen under armen og tag med på en guidet og stærkt underholdende tur rundt i Barcelona, der emmer af sydlandsk stemning og liv.

Barcelona opleves bedst til fods, og på en enkelt formiddag kan I nå gennem brede boulevarder med de dyreste modehuse og små snørklede gyder med vasketøj hængende fra væg til væg. I kan opleve klassiske

seværdigheder, supercool lokalkolorit krydret med designerbutikker og delikatesser, pladser med barer og cafeer, strøgbutikker, mellemøstlige kvarterer med småbutikker, der sælger billig elektronik, skaterpladser og

en-de-lø-se varianter af restauranter.

 

BARCELONA amor mío! præsenterer et personligt udvalg af steder, som er værd at gå efter. Og her er noget for enhver – førstegangsbesøgende, gamle venner af byen, håbløse romantikere og alle, der elsker god mad og drikke, shopping, afslapning og et rigt kulturliv.

Bøger af Jacob Munkholm Hoeck