Gail McHugh

Beskrivelse

Gail McHugh er en amerikansk New York Times-, USA Today- og Wall Street Journal- bestsellerforfatter. Hendes gennembrudsserie Kollision bragte Gail i det internationale søgelys, og hendes serie er oversat og solgt i flere lande.

Den første bog i serien, Kollision, var også baggrunden for hendes nomineringer til Goodreads Choice Award både inden for kategorien bedste romance og bedste debutforfatter i 2013.

Gails romaner er sexede, spændingsfyldte samtidsromancer, der - ligesom en TV-serie - er svære ikke at blive afhængige af.

Læs meget mere om Gail og hendes romaner på hendes egen hjemmeside her.

Læs mere

Seneste udgivelse

puls

Hvordan bærer man sig ad med at eksistere, når ens hjerte er så knust, så fuldstændigt revet itu og ens puls kun svag dunken?

 

Emily har forladt sin første kærlighed, aflyst deres bryllup og den fremtid, de havde sammen, for at vinde den mand tilbage, som hun har indset, hun ikke kan leve uden. Men Gavin er rejst til Mexico for at glemme hende. Emily må følge efter ham for at overbevise ham om, at deres kærlighed er værd at give en chance til – og at kæmpe for.

PULS er en bog om altfortærende kærlighed og den uforglemmelige afslutning på historien om Emily og Gavin, der begyndte med KOLLISION.

 

Bøger af Gail Mchugh

Tilføj til ønskeliste

puls

Gail McHugh

Tilføj til ønskeliste

Kollision

Gail McHugh