Gabrielle Bernstein

Beskrivelse

Gabrielle Bernstein er en amerikansk bestsellerforfatter og spirituel lærer, der holder foredrag og seminarer rundt omkring i USA og ofte optræder i amerikanske medier. Af Oprah Winfrey er hun blevet kaldt en ”førende nytænker” og New York Times har beskrevet hende som ”næste generations guru” og ”en ny rollemodel”. Hun optræder i øvrigt på Forbes liste over 20 Best Branded Women.

Hun er uddannet i EFT (Emotional Freedom Techniques), kundaliniyoga og som meditationslærer, og hun er desuden en ivrig studerende af Et kursus i mirakler og praktiserer transcendental meditation, som hun har lært igennem the David Lynch Foundation.

Bernstein betegner sig selv som en spirituel aktivist, og hun slog sig for nylig sammen med Deepak Chopra som medvirkende vært for den største meditationsgruppe i Guinness World Records.

Læs mere på GabbyBernstein.com

Læs mere

Seneste udgivelse

Universet er med dig

I Universet er med dig guider den unge, populære spirituelle lærer Gabrielle Bernstein os til at give slip på frygt og følelsen af konstant at ville være i kontrol – og til at overgive os til livet og en højere mening. Hun tager udgangspunkt i sin egen historie og et angstanfald, der manifesterede sig som fysiske symptomer, og som tilsyneladende dukkede op ud af det blå på et tidspunkt, hvor hun syntes, hun havde styr på alt i sit liv. Bernstein beskriver måder, hvorpå frygt umærkeligt kan sætte dagsordenen i vores liv, og hvordan vi tit saboterer os selv. Helt uden vi lægger mærke til det, kommer vi tit til at lade vores velbefindende afhænge af ydre omstændigheder. Hun pointerer nødvendigheden af, at vi til stadighed videreudvikler os og blive mere bevidste. Det drejer sig om at slippe fri af begrænsende mønstre og lære at overgive sig til kærligheden – at ’blive’ kærligheden og sprede den ud i verden. Bogen er fuld af psykologisk og åndelig indsigt og inspiration og redskaber til at finde større mening med livet og leve med mere glæde.

Bøger af Gabrielle Bernstein