Elisabeth Trampe Madsen

Beskrivelse

Elisabeth Trampe Madsen (1953) har arbejdet med undervisning i 35 år. Lederuddannelse, sprogprojekter og især uddannelse af undervisere har fyldt hendes arbejdsdag i forskellige private virksomheder. I 1999 etablerede hun Trampe Kommunikation, der leverer journalistisk arbejder, pædagogisk rådgivning og kurser i skriftlig formidling og undervisningsteknik.

Hun har skrevet en række undervisningsbøger inden for dansk og undervisningsteknik, bl.a. bogen Aktiv undervisning i 2000.

Læs mere

Seneste udgivelse

Sikker vej til læring

Denne bog yder en praktisk hjælp til de tusindvis af ledere, medarbejdere og konsulenter, der hver dag underviser voksne – i organisationer, på kursussteder og i virksomheder. Ofte er det dygtige fagfolk, der som en del af deres job har påtaget sig at undervise kolleger. Mange bliver kastet ud i opgaven uden at have fået nogen form for træning i at undervise.

 

Bogen gennemgår systematisk forløbet fra undervisningen planlægges til den gennemføres og evalueres – trin for trin. Den fortæller om hjælpemidler og metoder og hjælper også læseren med at reflektere over sin rolle som underviser. Du får en række praktiske guider, skabeloner og redskaber, der gør det lettere at planlægge aktiverende, målrettet og varieret undervisning – undervisning, som sætter deltagernes læring i fokus.
 

Bøger af Elisabeth Trampe Madsen