Elaine N. Aron

Beskrivelse

Elaine Aron er psykolog, forsker, kursusleder og pioner inden for området særligt sensitive mennesker. Hun har skrevet adskillige bøger om emnet, og hendes mangeårige arbejde bygger på klinisk erfaring, undersøgelser, interviews, forskning og egne erfaringer som særligt sensitiv.

Hun er forfatter til bestsellere som SÆRLIGT SENSITIVE MENNESKER og SÆRLIGT SENSITIVE BØRN. Hun bor og arbejder på skift i San Francisco og New York og har besøgt Danmark flere gange.

Læs mere på www.hsperson.com

Læs mere

Seneste udgivelse

Særligt sensitive børn

15-20% AF ALLE BØRN ER SÆRLIGT SENSITIVE

Symptomer kan være spiseproblemer, generthed, mareridt, ubegrundede følelsesudbrud - og symptomerne bliver ofte mistolket.

Særligt sensitive er ikke introverte, men kan blive det for at reducere stimuli.

Særligt sensitive overstimuleres let og stiller derfor særlige krav til forældre.

Der medfølger et testskema, så forældre kan vurdere deres eget barn. Bogen har en detaljeret gennemgang af, hvad forældrene kan gøre, hvori der skelnes mellem forældre med samme og modsatte konstitution.

Der gives fire nøgler til at få et glad barn: Øg selvværdet, reducer skamfølelse, vis disciplin, lyt.

I anden del gennemgås de særlige forhold, der hører til de forskellige alderstrin – inkl. tyve gode råd til lærere.Bogen er fuld af gode og brugbare råd. De er systematiserede på en så overskuelig måde, at man næsten kan slå op som i et leksikon. Det er velgørende at få særlig sensitivitet beskrevet ikke som en sygdom, der skal behandles, men som et værdifuldt træk, som samfundet ikke kan undvære.

Elaine N. Aron ph.d er forsker og pioner inden for området særligt sensitive mennesker. Hun har psykoterapeutisk praksis både i New York og i San Francisco. Forfatteren har tidligere udgivet SÆRLIGT SENSITIVE MENNESKER.

Bøger af Elaine N. Aron