David Kessler

Beskrivelse

David Kessler er en af nutidens mest velkendte amerikanske specialister i sorg og tab. Han er medforfatter til to bestsellere i samarbejde med den legendariske Elisabeth Kübler-Ross: On Grief and Grieving og Life Lessons. Han er også forfatter til hospice-bogen The Needs of the Dying, som blev rost af Moder Teresa. Hans samarbejde med Louise Hay går tilbage til begyndelsen af firserne, hvor de var blandt de første, der tog initiativ til at hjælpe aidsramte i Californien.

Læs mere

Seneste udgivelse

Du kan helbrede dit hjerte

Selvhjælpsstjernen Louise Hay og den anerkendte sorg/tab ekspert David Kessler, kendt fra sit mangeårige samarbejde med Elisabeth Kübler-Ross, har fundet sammen i denne samtale om at hele sorg og smerte.
Bogen gennemgår de følelser, der optræder, når et forhold går i opløsning, når et ægteskab ender med skilsmisse eller når et familiemedlem dør. Den søger at skabe øget bevidsthed og medfølelse og mod til at se andre udfordringer og tab i øjnene, hvad enten det drejer sig om at miste et arbejde eller at forlige sig med en livstruende sygdom.
Den blander Louises selvhjælpsstrategier og bekræftelser med Davids erfaringer fra sit mangeårige arbejde med sørgende og vil kunne bringe håb og friske nye indsigter om forhold til andre. Man får ikke bare hjælp til at hele sin sorg, men opdager også at man kan hele sit hjerte.

 

Bøger af David Kessler