Louise L. Hay

Beskrivelse

Louise L. Hay er amerikaner, født i 1926. Hun er bestsellerforfatter, foredragsholder og et af de allerstørste navne inden for spiritualitet og holistisk sundhed – kendt verden over, som et levende bevis på at bekræftelser kan forvandle liv og at det nytter, selv at gøre noget.

Globalt har hun over årene solgt mere end 50 millioner bøger, heriblandt JEG KAN!, som er en inspirerende og lettilgængelig bog for enhver, der ønsker større selvværd, bedre helbred, tilfredshed med deres arbejde og økonomisk overskud.

Louise Hay har hjulpet og hjælper til stadighed mennesker over hele verden med selvhelbredelse og personlig udvikling. Hun er grundlægger af og bestyrelsesforman for Hay House, Inc., der udgiver bøger, CD’er og DVD’er, der er med til at skabe positive forandringer.

Læs mere

Seneste udgivelse

Hav tillid til livet

Hav tillid til livet indeholder korte tekster med bekræftelser og refleksioner til hver dag i året hentet fra Louise Hays mest inspirerende bøger. Hun var et af de største ikoner inden for selvudvikling og holistisk sundhed og blev af nogle kaldt dronningen af New Age og anset for at være grundlæggeren af selvhjælpsbevægelsen. Over hele verden har hun inspireret millioner gennem sine bøger og workshops, hvor hun har undervist i, at vi hver især har afgørende indflydelse på vores liv, at vi kan helbrede vores liv, og at vi i bund og grund er kraftfulde, kærlige og elskelige. Hav tillid til livet er blevet til for at ære Louise Hays liv og lære, efter at hun i 2017 døde som 90-årig og indeholder nogle af hendes mest inspirerende tekster centreret om 10 centrale temaer: 1. Se dig i spejlet, 2. Vælg en hjertetanke, 3. Lyt til din indre ’ding’, 4. Tilgiv alle alt, 5. Vær taknemmelig for dagen i dag, 6. Pas på din krop. 7. Skab din fremtid NU!, 8. Sig JA til dit liv, 9. Husk at have det sjovt, 10. Lad livet elske dig. Bogens tekster er udvalgt af forfatteren Robert Holden, og han lægger ud med en hjertevarm indledning, hvor han opsummerer Louise Hays liv og arbejde og kernen af hendes livsfilosofi og undervisning.

Bøger af Louise L. Hay

Vis mere