Dannie Druehyld

Beskrivelse

Dannie Druehyld er Danmarks førende heks, og ud over at bade i kilderne, flette kranse i skovene, danse med elverfolk på engen er Dannie Druehyld en fremragende historiefortæller og foredragsholder. Forfatter til flere bøger om urter og deres virkning.

Læs mere

Seneste udgivelse

Heksens håndbog

Heksens håndbog af Dannie Druehyld udkom første gang i 1987. Nu genudgives den i smukt udstyr med nyt forord af Gudrun Marie Schmidt.

Heksens håndbog er en moderne introduktion til hekseriet, skrevet af en rigtig heks, der forstår de magiske kræfter.

Bogen gennemgår systematisk heksens levevis og værktøj, gudindernes, træernes, kildernes og vindenes betydning samt hekseliv året rundt, gode råd i kærlighed og pengesager. Den afrundes med et urteleksikon efter også at have repræsenteret et udvalg af opskrifter på de berygtede flyvesalver. Alt sammen skrevet med tungen lige i munden, ordentligt og grundigt, så alle kan være med.

At leve som heks er: At leve cyklisk. At leve med gudinderne, blomsterne og fuglene. Opmærksomhed - at se at hver tilfældighed danner et mønster. At opleve det, der sker, som en del af et magisk puslespil. At være til stede, at være midtpunktet i magien, at skabe og forandre. Ved at leve, at gøre og handle vil livet og oplevelserne tage form.

 

Bøger af Dannie Druehyld

Tilføj til ønskeliste

Heksens håndbog

Dannie Druehyld