Christina Englund

Beskrivelse

Christina Englund, f. 1974, er forfatter og cand.mag. i retorik. Debuterede allerede som 17-årig med den anmelderroste kortprosasamling Uden egentlig at sove (1992).

Christina Englunds forfatterskab kredser om temaer som ensomhed, rodløshed, vanvid og problematiske familierelationer. Hun har desuden skrevet en fagbog til unge om kærlighed samt digte, noveller og artikler til forskellige aviser, blade og antologier. Når Christina Englund ikke er midt i at skrive en bog, underviser hun i litteratur og kommunikation og arbejder som oversætter og indlæser af lydbøger.


Læs mere

Seneste udgivelse

På den sikre side

En selvstændig fortsættelse af Løse ender. Rørende og tankevækkende skildring af den midaldrende Martha og hendes families dagligliv. Efter mange års alenetilværelse flytter Martha sammen med en gammel kæreste. Hendes næsten-voksne søn Mikkel flakker målløst rundt, indtil en rejse til Cuba leder ham på rette spor. Datteren Sarah, der har mand og barn, er fyldt med uforløst vrede mod Martha. En roman om helt almindelige mennesker og deres helt almindelige liv - men i deres almindelighed så meget desto mere genkendelige og bemærkelsesværdige. "En smuk hverdagsfortælling om at gøre sig fri af bekymringer ... En nydelse for læsere, der sætter pris på livsklog, afdæmpet realisme." John Chr. Jørgensen i Ekstra Bladet

Bøger af Christina Englund

Tilføj til ønskeliste

På den sikre side

Christina Englund

Tilføj til ønskeliste

Løse ender

Christina Englund