Christian Bason

Beskrivelse

Christian Bason, cand.scient.pol., ph.d.-stipendiat, er administrerende direktør for Dansk Design Center og tidligere chef for den tværoffentlige innovationsenhed MindLab. Han har været formand for EU-Kommissionens ekspertgruppe om offentlig innovation og medlem af European Design Leadership Board. Christian underviser topledere i den private og offentlige sektor ved blandt andet Oxford Saïd Business School, European School of Administration, Copenhagen Business School og Aarhus Universitet.
Han er desuden en efterspurgt foredragsholder og inspirerer og rådgiver erhvervsledere og regeringer nationalt og internationalt. Christian er forfatter til en række bøger om design, innovation og ledelse, senest Design for Policy (2014) og Leading Public Sector Innovation (2010).

Læs mere

Seneste udgivelse

Form fremtiden

Designfaget har langt mere at byde på end traditionel formgivning. Designernes arbejdsmetoder kan anvendes i alle slags organisationer til at forstå brugernes virkelighed, skabe mere meningsfulde produkter og services, sætte fokus på kerneopgaven og udvikle nye forretningsmodeller.

Godt og værdiskabende design bliver til i samspil med dem, der skal bruge organisationens løsninger. Det kan være kunder, brugere, borgere – og andre interessenter. Designernes praksis skal bringes i spil, så der opstår innovation og ny værdi.

Form fremtiden folder designbegrebet ud, så det står klart, hvad det er, designerne kan bidrage med. Gennem en række eksempler og ledelsesberetninger illustrerer bogen seks typer ledelsespraksis, som er afgørende for at engagere sig succesfuldt med design. Ledere, udviklingsansvarlige og designerne selv bliver rustet til at forme fremtiden – og skabe nytænkning og forandring for kunder, borgere og samfund.
 

Bøger af Christian Bason