Cathrine Errboe

Beskrivelse

Cathrine Errboe (f. 1973), journalist og forfatter til ‘Alba. En familiekrønike’ (2012) med Malene Schwartz og ‘Julefryd’ (2005) med Rie Elise Larsen. Har siden 2001 været tilknyttet en række danske teatre foruden Zirkus Nemo. Driver i dag tekstbureauet PRBO.

Læs mere

Seneste udgivelse

Mit Tisvilde

MIT TISVILDE er en kærlighedserklæring til havet, hegnet, skoven, lyset, kunsten og de mange personligheder, som gennem årtier har gjort Tisvilde til noget helt særligt for Malene Schwartz.

Mit Tisvilde er Malene Schwartz’ erindringsnedslag fra 1940-50’ernes Tisvilde. Hun beskriver mødet med familiens kunstneriske venner, som alle var en del af den kreative kreds, der dominerede området på den tid. Folk som malerne Victor Haagen-Müller og William Scharff, tegneren og maleren Carl Jensen og den excentriske billedhugger Hugo Liisberg mødtes jævnligt til livlige diskussioner om kunst, politik og bøger.

 

Mit Tisvilde handler også om byens legendariske butikker, lige fra Købmand Klint til Frydensberg Is, og om de mange farverige landliggere og lokale, der prægede Tisvilde og omegn. Forfatteren og billedhuggeren Johannes V. Jensen, videnskabsmanden Niels Bohr, den smukke maler og livredder Kaj Walther, som alle unge piger var forelskede i, den bomstærke brøndgraver Peter Svensson - og mange, mange flere.

Bøger af Cathrine Errboe

Tilføj til ønskeliste

Malene

Cathrine Errboe