Camilla Stockmann

Beskrivelse

Camilla Stockmann (f. 1973) er uddannet cand.mag i Moderne Kultur. Hun har skrevet klummer for Eurowoman og siden været tilknyttet dagbladet Politiken som journalist. Har foruden Michael Laudrups tænder udgivet bogen Nyforelskelse og cykelstyrt. Udgav sammen med Maise Njor i 2009 bogen Charlie. Hotel. Oscar. Kilo., en opfølger til Michael Laudrups tænder.

Modtager af Hørup-prisen 2009 for sin undersøgende journalistik. Bullshit er hendes fjerde bog.

Foto: Robin Skjoldborg, 2017

Læs mere

Seneste udgivelse

Bullshit

Pia fra Vestamager er 16 år, da hun i 1978 bliver kærester med det kriminelle bandemedlem Makrel.

To drab begået med seks dages mellemrum bringer parret sammen: Makrels skolekammerat er skudt på Daddy’s Dance Hall i det indre København, og på Islands Brygge er en ung pædagogmedhjælper fra Pias vennekreds ramt i halsen af en haglbyge.

Makrels bande og Pias venner søger hævn. Sammen danner de klubben Bullshit og udkæmper Danmarks første rockerkrig mod fjenden, den amerikansk funderede klub Hells Angels. Krigen udvikler sig til de største væbnede kampe i Danmark siden anden verdenskrig, og op gennem 1980’erne bliver yderligere seks Bullshit-medlemmer likvideret.

BULLSHIT er en dokumentarisk beretning – skrevet på baggrund af et stort kildemateriale – om pigerne og drengene, der fandt en ny familie i bandelivet og lavede deres første rygmærke i den lokale ungdomsklub. Og det er historien om Makrel, der blev præsident for Bullshit og siden myrdet for øjnene af Pia.