Camilla Plum

Beskrivelse

Camilla Plum, født 1956, er dansk gastronom, foredragsholder, forfatter og madskribent; uddannet industriel designer fra Arkitektskolen. Camilla Plum har skrevet om bl.a. mad, livsstil og forbrugerinformation i aviser og tidsskrifter, og hun har haft tv-programmer om madlavning for og med børn. Siden 1997 har hun sammen med sin mand, Per Kølster, drevet demonstrationslandbruget Fuglebjerggaard i Nordsjælland med kursusaktivitet, restaurant og udsalg af land- og havebrugsprodukter af egen avl.

Camilla Plum har bl.a. skrevet EMMA GAD – VI GIDER IKKE fra 1983 (s.m. Nanna Simonsen), ÆLLE, BÆLLE, FRIKADELLE fra 1997, ET ORDENTLIGT BRØD fra 2002, CAMILLAS HAVEBOG fra 2009, MIT SKANDINAVISKE KØKKEN fra 2011, CAMILLAS KØKKENHAVE fra 2012 og ABRACADABRA: 1001 RETTER FRA CAMILLAS KRYDREDE KØKKEN fra 2014. Hun har siden 1994 været medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi.

Læs mere

Seneste udgivelse

Ælle, bælle frikadelle

ÆLLE BÆLLE – hverdagsmad

 er en samling af de 40 lækreste og ligetil opskrifter på enkle og ægte hverdagsretter, som både børn og voksne kan lide at spise, som er hyggeligt at lave med og til børn, og som viser børn noget af verden. Suppe, kød, grønt og fisk… og lidt til madpakken. Camilla Plums klassiker er en hyldest til den gode hverdagsmad med og til børn i et nyt, lille og lækkert format.

 

Bøger af Camilla Plum

Tilføj til ønskeliste

Sødt

Camilla Plum