C. S. Lewis

Beskrivelse

Clive Staples Lewis (1898-1963) var professor i engelsk middelalder- og renæssancelitteratur på Oxford University.

C. S. Lewis debuterede med bogen SPIRITS OF BONDAGE under pseudonymet Clive Hamilton i 1919 og udgav den første bog under eget navn i 1933. Gennem sin karriere skrev Lewis utallige bøger indenfor mange genrer, men han er i dag mest kendt for NARNIAFORTÆLLINGERNE. De syv bind om NARNIA regnes som klassikere og har solgt over 100 millioner eksemplarer på mere end 40 sprog.

Historien om C. S. Lewis – og ikke mindst hans korte, men dramatiske ægteskab med forfatteren Helen Joy Davidman – er dramatiseret i filmen SHADOWLANDS med Anthony Hopkins i hovedrollen.

Læs mere

Seneste udgivelse

Narnia 5 - Morgenvandrerens rejse

MORGENVANDRERENS REJSE er femte del af serien om det fortryllede land Narnia, alle dets mærkværdige beboere, besøgende fra andre verdner og løven Aslan.

Lucy og Edmund tilbringer sommeren hos deres rædselsfulde fætter Eustace. En dag finder de ved et tilfælde en indgang til det fortryllede land Narnia. De tre børn tages om bord på skibet `Morgenvandreren`, og sammen med Kong Caspian og musen Rippitjip drager de videre for at finde de syv venner af kong Caspians far, som har været forsvundet i årevis. Det bliver en eventyrlig rejse, hvor de ikke alene møder en drage, en søslange, en flok usynlige mennesker og en troldmand, men også den mægtige løve Aslan, som venter på dem på den anden side af verdens ende.

NARNIA er C. S. Lewis’ verdensberømte serie, der er udgivet på mere end 47 sprog, har solgt over 100 millioner eksemplarer og er blevet filmatiseret.