Bolette Christensen

Beskrivelse

Bolette Christensen er cand.psych. med organisationsudviklingspsykologi som speciale og E*MBA. Bolette har igennem hele sin karriere arbejdet med ledelses- og medarbejderudvikling og har også selv stor erfaring med ledelse af professionelle. Bolette har tidligere arbejdet i bl.a. Baltica Forsikring og været ekstern konsulent i DA-Lederuddannelse. De seneste 15 år har Bolette haft job i Dansk Industri (nu DI – Organisation for erhvervslivet), hvor hun i dag er direktør med ansvar for ledelse af mangfoldighed herunder kvinder i ledelse, DI’s serviceydelser inden for bl.a. ledelsesudvikling og HR, produktivitet og innovation samt for DI’s interne organisations-, ledelses- og medarbejderudvikling.

Læs mere

Seneste udgivelse

De kan godt, de vil gerne

Hvad der skal til for, at flere kvinder finder vej til virksomhedernes bestyrelseslokaler?

Halvdelen af de 1600 største danske virksomheder har ikke en eneste kvinde i bestyrelsen, og kun 100 af dem har en ligelig kønsfordeling, forstået som mindst 40 procent af det ene køn.

Kvinderne både kan og vil godt bestyrelsesarbejdet. Men når de nu kan og vil, hvorfor mangler de så i bestyrelserne?

I denne bog fortæller forfatterne, hvad der kan gøres for, at flere kommer til fadet. De tager fat på myterne og barriererne og ser på, hvad bestyrelserne, headhunterne og kvinderne kan gøre, for at bestyrelserne ikke går glip af halvdelen af talentmassen, når de rekrutterer nye medlemmer.

Til bogen bidrager politikere, bestyrelsesformænd, bestyrelsesmedlemmer og topdirektører, der alle giver deres bud på, hvad der skal til for få alle talenter i spil i bestyrelseslokalet. Svaret er mindre snak og mere handling.