Anne Glad

Beskrivelse

Anne Glad er forfatter, tv-vært og forbrugerekspert. Hun har arbejdet to årtier i den danske reklamebranche som tekstforfatter og med strategisk planning, senest som strategisk direktør for reklamebureauet envision. Hun kender derfor både detailhandelen og danske fødevarevirksomheder indefra.

I dag er Anne Glad selvstændig og holder indlæg for virksomheder, skoler og foreninger om forbrugertrends og om danskernes livsstil. Siden 2009 har hun optrådt i DR1-programmet Kender du typen? og besøgt mere end 150 kendte danskeres hjem. Hun er cand.mag. i Nordisk og Film- & Medievidenskab og sidder i en række bestyrelser.

Foto: Lisbeth Holten, 2017

Læs mere

Seneste udgivelse

Danskernes mad

Danskernes mad er historien om et køkken, der i stigende grad er baseret på nemme og hurtige måltidsløsninger, hvor sund kost ikke fylder alverden for flertallet, og hvor vi hygger os med kage, slik og sodavand, hver gang lysten melder sig. Bogen fortæller også historien bag nogle af de mest ærkedanske og mest populære produkter som 3-Stjernet salami, Stryhns leverpostej og KiMs ostepops. Undervejs kan du blive klogere på, hvorfor det er lige præcis er de varer, der ryger i indkøbskurven, og dykke ned i de overraskende regionale forskelle i vores lille madnation.

 

 

Bøger af Anne Glad

Tilføj til ønskeliste

Danskernes mad

Anne Glad