Anna Ebbesen

Beskrivelse

Anna Ebbesen, født 1980 er strategisk rådgiver hos Advice Digital, hvor hun rådgiver virksomheder og offentlige instanser om effektiv brug af internettet og nye medier i deres kommunikation. Hun har tidligere arbejdet flere år på Christiansborg, bl.a. som fungerende pressechef og ansvarlig for Radikale Venstres digitale strategi, hvor hun stod bag udviklingen af den prisbelønnede sociale hjemmeside radikale.net. Anna er uddannet cand.mag. i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet.

Astrid Haug og Anna Ebbesen har, mens de har skrevet Lyt til elefanterne, blogget på digitaletanker.dk, hvor man også kan følge aktuelle blogindlæg om digital kommunikation i praksis. De kommer gerne ud og holder oplæg om den digitale virkelighed.

Læs mere

Seneste udgivelse

Lyt til elefanterne

Digital kommunikation i praksis

Digital kommunikation … hvad er det? Og hvordan navigerer man i det digitale univers som virksomhed, politiker eller organisation? Denne bog giver konkrete råd til, hvordan man kan kommunikere på internettet og i sociale netværk til størst mulig gavn for forretningen eller sagen. Det handler ikke om blot at poste sine budskaber ud via blogs, Facebook, Twitter. Vilkåret for digital kommunikation er dialog.

Lyt til elefanterne - digital kommunikation i praksis giver en række eksempler og erfaringer med digital kommunikation videre fra nogle af de virksomheder og organisationer, der er gået forrest. Det gælder blandt andet Post Danmark, FOA, Aqua d'or og Barack Obama.

Tre tilgange er ifølge forfatterne de væsentligste, når man benytter digital kommunikation:

• Lyt - og lær af dine brugere
• Gå i dialog - og skab forståelse
• Tilbyd værktøjer - og skab varige relationer til brugerne

Blandt bogens pointer er, at hvis man som virksomhed, politiker eller organisation med stor bevidsthed lytter til og inddrager brugerne, kan man skabe bedre kunderelationer og dermed styrke sin position.

Anna Ebbesen og Astrid Haug blogger også om emnet på www.digitaletanker.dk


Se indslag om digital kommunikation på Børsen Business Net

Læs også artiklen: Når lederen vil blogge fra Lederweb.

Læs anmeldelsen fra Dansk Politik.

Lyt til interview med Anna Ebbesen og Astrid Haug i P1, Harddisken.

Lyt til interview med Astrid Haug fra JP Radio.

Læs anmeldelse fra Anders Stubkjærs blog.

Læs artikel "Styrk din position på internettet" fra Erhvervsbladet.

Læs anmeldelse af bogen på Emmes weblog.

Læs anmeldelse fra Hovedet på bloggen.

Læs anmeldelse/kommentar på René Clausen Nielsens blog.

Læs anmeldelsen fra dSeneste på nettet.
 

En kort twitterkommentar om bogen

Bøger af Anna Ebbesen